Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A hajam hullik vagy hullásra hajlamos.

A hajadnak a hullást megelőző termékekre van szüksége, vagy olyanokra, amelyek megoldást jelentenek a hajhullás legjellemzőbb fajtáira. Olyan termékekre van szükséged, amelyek képesek az időszakos, általános-genetikus és a hormonokkal összefüggő hajhullás megelőzésére és kezelésére.
Rendezés:
Időszakos hajhullás esetén, megelőző kezelésként lelassítja a hajhullás folyamatát a metabolizmus stimulálásával, erőt és tömeget ad a stressznek kitett hajnak. A fejbőrre és a hajtőre kell felvinni, élénkít és helyreállítja a hajat, enyhén hajformázó hatású.
6.990 Ft

Hajhullás elleni, stimuláló Davines sampon. Gyengéden tisztítja a hajat, miközben stimulálja a fejbőr mikrokeringését és felszabadítja a méreganyagokat. Az illóolajoknak köszönhetően friss és energikus élményt biztosít.

5.190 Ft
Szezonális vagy stresszel összefüggő hajhullásra. Koncentrált kezelés érzékeny- és hajhullásra hajlamos fejbőrre. Szezonális vagy stressz tényezők általi hajhullásra ajánlott, erős gyulladáscsökkentő hatással.

Alkoholt tartalmazó termék!
16.990 Ft
A hormonális hajhullás, az androgén alopécia és az ezzel összefüggő túlzott faggyú termelés ellen küzdő Davines kezelés. A haj egészségesebb és erősebb lesz, a fejbőr állapota javul, a faggyúképződés mérséklődik.
17.990 Ft
Stimuláló, hajhullás elleni termék. Hajszál vastagító tonik törékeny, ritkuló hajra. Hajszálvastagító kezelés, sűrűbbé teszi a hajszálakat és testesebb megjelenést biztosít. Hatékony stimuláló hatása van a fejbőrre.
9.990 Ft

Keresés