Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A hajam száraz, dehidratált.

A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek mélyen hidratálják és lágyítják a hajat. Vastagító hatásuk van és egészséges külsőt biztosítanak a hajnak.
Rendezés:
Láthatatlan Davines szérum, amely enyhe tartást és "másnapos" hatást ad a hajnak. Könnyű textúra, jól formázható, szöszösödés gátló hatású és enyhe fényt ad a hajnak.
5.990 Ft
Közepes tartást biztosító Davines zselé. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, nem hagy maradványokat. Hidratáló és szöszösödés gátló hatású. Tömeget és rugalmasságot ad a göndör hajnak, nedves hatást biztosít.
5.490 Ft

Ideális minden hajtípusra, amelynek hidratálásra van szüksége. Benne hagyható, nem kell kiöblíteni, összetevői és selymes állaga mélyen hidratálják a száraz hajat. Nem nehezíti el a hajat, helyreállítja nedvesség tartalmát, használata után a haj puha és fényes lesz.

6.490 Ft
Ideális száraz vagy dehidratált hajra. Összetevőinek köszönhetően a haj jól kifésülhető, mélyen hidratált, puha és selymes lesz. 
5.190 Ft
Ideális száraz vagy dehidratált hajra. Összetevői és krémes habja gyengéden tisztítják a száraz vagy dehidratált hajat, erős hidratáló hatást biztosítanak.
4.990 Ft
Benne hagyható Davines hajfeltöltő kezelés, amely tonizálja és feltölti a haj szerkezetét. Hosszan tartó tartást biztosít a hajnak és ellenáll a nedvességnek. A haj dús hatású és nagyon fényes lesz.
6.990 Ft
Mélyen hidratáló, hajfeltöltő Davines kondicionáló. Rugalmasságot ad a hajnak. Válogatott aktív összetevői táplálást biztosítanak a hajnak, és védik a hajat.
4.790 Ft

Keresés