Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Davines Authentic Formulas

98% természetes összetevőivel és csomagolásával a Davines Authentic termékcsalád a lehető legközelebb áll a természethez. Nem tartalmaznak parabéneket szulfátokat mesterséges színező anyagokat, szilikonokat, ásványi olajokat.
Rendezés:
Lágy, olajos textúrájú sampon, gyengéden tisztítja a hajat és testet egyaránt. 98% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, köztük az organikusan termesztett pórsáfrány olajat. Összetétele SLES, parabén, mesterséges színezék, szilikon, szulfát és PEG mentes.
6.490 Ft
Hidratáló balzsam hajra és testre. 98% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, köztük az organikusan termesztett pórsáfrány olajat. Összetétele parabén, mesterséges színezék, szilikon és PEG mentes. A hajat fényessé és selymessé teszi, a bőrt pedig hidratálttá és bársonyossá.
5.990 Ft
Tápláló olaj hajra és testre. 100% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, köztük 30%-ban az organikusan termesztett pórsáfrány olajat. Összetétele parabén, mesterséges színezék, szilikon és PEG mentes. A hajat fényessé és selymessé teszi, a bőrt pedig hidratálttá és bársonyossá.
9.990 Ft
Tápláló vaj hajra és testre. 98% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, köztük az organikusan termesztett pórsáfrány olajat. Összetétele parabén, mesterséges színezék, szilikon és PEG mentes. A hajat puhává, fényessé, selymessé és könnyen kezelhetővé teszi, a bőrt arcon, testen és különösen kézen, pedig hidratálttá és bársonyossá.
7.990 Ft

Keresés