Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Davines More Inside hajformázó és finish termékek

A Davines More Inside család Angelo Seminara kreatív munkájának közvetítése. A formázó termékek mindig hajtípusnak megfelelően választva érik el a kívánt hatást. 
Rendezés:
Ideális a határozott fürtökhöz, göndör hajra. Kiemeli a fürtöket hullámos hajon, rugalmassá teszi őket. Nem nehezíti el a hajat, szöszösödés gátló hatású. Ellenáll a nedvességnek, természetes fényt kölcsönöz a hajnak.
5.490 Ft
Krémes Davines hajhab, tapintásra könnyű, állaga tejszínhabra hasonlít. Hatása hosszan tartó, közepes tartást biztosít. Kiválóan formázza a göndör hajat, rugalmassá és puhává teszik a fürtöket anélkül, hogy elnehezítené őket. Fényt ad a hajnak.
5.990 Ft

Textúrát biztosító Davines spray, közepes tartást biztosít és azonnal tömeget ad a hajnak. Gyorsan átformázható a haj anélkül, hogy megmosnád. Nem nehezíti el a hajat, nem ragad. Láthatatlan a hajon, csak a természetes hatású végeredmény látszik.

7.190 Ft

Láthatatlan, erős tartást biztosító Davines hajlakk, nagyon finom szemcséjű permet. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, felvitel után is formázható.

6.490 Ft

Enyhe tartású fényes Davines wax. Vizes bázisú, könnyen újraformázható közepes fénnyel. Ideális minden hajtípusra.

Parabén és színezékanyagoktól mentes.

6.490 Ft

Davines száraz sampon, speciális összetevői frissítik és tisztítják mindegyik hajtípust. Nem nehezíti el a hajat, miközben tömeget és volument ad. A haj illata frissen mosott hajhoz hasonló lesz a rizskeményítőnek köszönhetően, amely felszívja a felesleges faggyút.

6.490 Ft
Láthatatlan, hajtógáz nélküli, közepes tartást biztosító Davines hajspray, nagyon finom szemcséjű permet. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, felvitel után is formázható. Nem ragad, enyhe fényt biztosít a hajnak. Kiváló hajvasaláshoz vagy hajsütéshez is.
5.990 Ft
Láthatatlan Davines szérum, amely enyhe tartást és "másnapos" hatást ad a hajnak. Könnyű textúra, jól formázható, szöszösödés gátló hatású és enyhe fényt ad a hajnak.
5.990 Ft
Láthatatlan, közepes tartást biztosító Davines hajlakk, nagyon finom szemcséjű permet. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, felvitel után is formázható.
6.490 Ft
A termék száraz textúrája közepes tartást biztosít a hajnak, amely matt lesz. Nem zsírosítja a hajat, könnyen formázható.
6.990 Ft
Közepes tartást biztosító Davines zselé. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, nem hagy maradványokat. Hidratáló és szöszösödés gátló hatású. Tömeget és rugalmasságot ad a göndör hajnak, nedves hatást biztosít.
5.490 Ft
Láthatatlan, nyúlós Davines paszta, közepes tartást biztosít. A haj természetes fényét emeli ki, természetes hatású, jó formázhatóságot biztosít.
6.990 Ft

Keresés